CENTRE MARIA VILA

by GEMMA TINTÓ

Cura de la pell

La pell, més que una capa que envolta el nostre ésser, és el testimoni visible de la nostra història. A Centre Maria Vila, entenem que la cura de la pell no és només una rutina, és una narrativa que s’escriu amb cada carícia i tractament. Com a hereves d’una tradició arrelada a Parets del Vallès, sabem que la pell  reflecteix la nostra bellesa exterior i també la història que portem dins.

En cada tractament de la pell a CMV, no només busquem ressaltar la teva bellesa, sinó també preservar l’autenticitat de la teva pell. La nostra dedicació va més enllà de les capes externes; és un compromís profund amb el teu benestar i autoestima. Cada producte i tècnica que fem servir és una expressió del nostre respecte per la individualitat de la teva pell, una història que es desplega amb cada aplicació.

Descobreix l’art de la cura de la pell a Centre María Vila, on cada tractament és una pàgina en blanc esperant ser escrita amb la ploma de la teva pròpia bellesa. En aquest racó de Parets del Vallès, la teva pell no només és acariciada, sinó celebrada. Un lloc on la història de la teva pell es troba amb l’experiència de CMV, creant junts un capítol de bellesa inoblidable.

Essencials

Son els  tractaments fonamentals per preservar i realçar la bellesa natural de la teva pell.

Sent la frescor de l’harmonització facial amb àcid hialurònic, renova la teva pell amb tractaments d’exfoliació i rehidratació profunda, o experimenta la doble regeneració epitelial per a una pell equilibrada i radiant.

És la porta d’entrada a una cura de la pell que personalitzem segons la necessitat que tingui cada una.

Pell seca

Submergiu la vostra pell en una cura especialitzada per a la pell seca; cada tractament està dissenyat per proporcionar elasticitat i revitalització.

Des d’una experiència relaxant que combina la higiene i l’exfoliació amb punta de diamant fins a  l’aplicació de fred intens per descongestionar i millorar la circulació sanguínia; passant per un tractament  reconfortant que incorpora oxigen i vels personalitzats; Aquests tractaments són el refugi per a la vostra pell que busca calma i revitalització.

Antiage

Endinsa’t en l’apassionant món del rejuveniment facial.

Cada tractament és una obra mestra dissenyada per desafiar el pas del temps i ressaltar la bellesa atemporal de la teva pell i la teva ànima.

Anem més enllà del comú i innovem utilitzant microneedling amb uns àcids específics per a un rejuveniment no invasiu.

Deixa’ns ser el teu aliat en el camí per a redescobrir la teva bellesa i joventut, en cada sessió de cura de la pell.

Específics

Els nostres tractaments específics són molt més que procediments simples; són experiències immersives que fusionen la saviesa ancestral amb la innovació moderna.

Des del massatge Kobido japonès que desperta la joventut de la pell fins al Sentits CMV que captiva els cinc sentits amb una sola sessió plena de relaxació i diversitat on cada moment reflecteix la dedicació a la bellesa i el benestar.

 

Despigmentants

A l’univers CMV, sempre cercant l’excel·lència en cada tractament, hem personalitzat cada protocol d’hiperpigmentació perquè el resultat sigui el promès. Vine a visitar-nos i analitzarem quina tipologia de taques tens i com poder combatre-les.

Saber l’origen i saber si hi ha solució és la nostre especialitat.

Des de la renovació amb Peel skin fins a l’harmonia de Peel Skin Plus, cada sessió s’entrellaça amb la nostra història, fusionant ciència i art.

 

Redensificants

Des de rituals rejuvenidors fins a la fusió màgica de la microdermoabrasió, cada experiència redefineix la bellesa en aquest relat on la pell és la protagonista i CMV, el seu millor narrador.

El nostre objectiu és donar flexibilitat i consistència a la teva pell. Amb l’edat, les fibres de col·lagen i elastina disminueixen i amb aquests tractaments les estimulem i donem fermesa i nutrició perquè la teva pell estigui més elàstica, permeable i tingui un envelliment bonic. Vine a realitzar un diagnòstic de la teva pell per poder veure quin tipus d’envelliment pateix.

Descobreix un món on els tractaments no només cuiden la teva pell, sinó que l’abraçen amb l’herència de la tradició i la innovació estètica.

Array
DIAGNÒSTIC ONLINE

GRATUÏT

La bellesa comença amb el coneixement. Estàs preparat@ per revelar el potencial de la teva pell? Fes clic i allibera la història que hi ha dins teu!