CENTRE MARIA VILA

by GEMMA TINTÓ

"T'ajudem a arribar a la millor versió de tu mateix"

"T'ajudem a arribar a la millor versió de tu mateix.

GEMMA TINTÓ - Directora del Centre

Quan era petita maquillava totes les meves nines, els personalitzava la roba, les pentinava i sempre deia que així se sentien millor. Ellas no parlaven, però em feia sentir bé, en pau, i em passava les hores així. Ja més gran, he vist dia a dia que, una mateixa persona, ben assessorada, pot sentir-se més segura, més feliç i més guapa.

Per a mi, la bellesa és això, treure la millor versió en tots els aspectes.

Em continua fascinant fer cada dia la millor versió de les persones.

Crear CMV i veure com està creixent és més que un somni fet realitat. És un privilegi que amb molt d’esforç, moltes ganes, moltes hores, molt d’amor i un gran equip professional i humà s’ha anat consolidant. Gràcies a tothom per fer que el nom de la meva àvia continuï brillant.

ESTHER CONTELL - Tècnica Superior en Estètica

Des de ben jove m’ha agradat poder ajudar la gent a sentir-se bé, a que trobin un moment de pau i benestar, i gràcies a tot el que aporta el món de l’estètica puc aconseguir-ho.

La meva especialitat són els tractaments facials, sempre amb unes bones maniobres de massatge per poder aprofundir i perfeccionar cada tractament.

M’agrada treballar a CMV ja que és molt senzill poder gaudir d’aquesta professió gràcies a l’ambient creat per totes les meves companyes.

TÀNIA DÍAZ - Tècnica Superior en Estètica

Des de la meva infantesa, la meva mare em va ensenyar la importància de cuidar-se, és un hàbit. Recordo que cada mes que anava a la meva esteticista de confiança, sempre li preguntava per aquesta professió, el que havia d’estudiar, quins serveis s’estudiaven, l’aparellologia del moment… i quan arribava a casa recordo aquestes inquietuds per saber i aprendre.

Així vaig començar a conèixer aquest meravellós món.

Per a mi, la bellesa és una sensació d’harmonia i equilibri. El poder fer sentir bell a algú i crear aquest sentiment de benestar.

El Centre Maria Vila em va tornar les ales. Em va ensenyar a caure i aixecar-me amb més força, a sentir-me estimada i valorada, a formar un equip sense competència, respectant-nos, recolzant-nos i sobretot a gaudir lliure del meu treball. Em crea benestar, motivació i desenvolupament personal. Em sento com a casa.

CRISTINA - Tècnica Superior en Estètica

¡Hola! El meu nom és Cristina.

Em dedico al món de l’estètica per vocació, on segueixo especialitzant-me i aprenent cada dia.

El que més m’apassiona del meu treball és fer tractaments facials i veure com ajudo les persones a sentir-se millor.

Em sento afortunada de formar part del CMV, orgullosa de l’equip que formem amb un mateix propòsit;

gaudir de la nostra professió.

“La bellesa es tracta de millorar el que ja tens”; Permet-te brillar!.

Array